DXN Lingzhi kávé 2-in-1 svájci tekercs


Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 1 csésze cukor
  • 1 / 3 csésze víz
  • 1 teáskanál vanília
  • 3 / 4 csésze liszt
  • 1 / 4 csésze kakaó
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 / 4 teáskanál só
  • porcukor
  • 1 pohár tejszín
  • 4 tasak DXN Lingzhi Black Coffee

Elkészítés módja:

1. Verjük a tojást néhány percig, amíg sűrű és a színe sárga lesz.
2. Fokozatosan keverjük bele a cukrot. Add hozzá a vizet, vaníliát és 3 tasak DXN Lingzhi Coffee 2-in-1 lassan.
3. Keverjük össze a lisztet, kakaót, sütőport és a sót egy külön tálban.
4. Fokozatosan adjuk hozzá a száraz hozzávalókat a tojás keverékhez, és verjük, amíg a keverék sima lesz.
5. Öntsük a keveréket a kizsírozott, és bélelt 15 x 10 x 1 inches tepsibe.
6. Süssük 190 ° C-on 8-12 percig.
7. Tipp: a kész tortát borítsuk porcukorral megszórt törölközőre. Távolítsuk el a viaszos papírt és még forrón, csavarjuk fel a tortát a törülköző segítségével. Hagyjuk kihűlni a rácson.
8. Ha kihűlt, verjük habbá a tejszínt (cukrozzuk, és adjunk hozzá vaníliát), és adjunk hozzá 1 tasak DXN Lingzhi kávé 2 az 1-bent. Tekerd ki a tortát, távolítsd el a törülközőt, kend el a krémet egyenletesen a tortán és csavard vissza.